Monday, May 25, 2009

FNF "Beauty" Pop Quiz



Alright girls, class is in session. i want all notes put away, POP QUIZ! (haha) don't you hate when ur professor come at you with that? anyway, i put together a fun fashion quiz, please answer truthfully. 10 multiple questions, simply open ur wordpad OR notepad on ur PC and number 1-10.

1/10 - Summer's approaching which can mean only one thing. It's time to:
a) Go on a diet
b) Find a hot Onesie.
c) Restock your make-up bag



2/10 - You leave the house in a rush. Your handbag will no doubt contain:

a) Mascara and lip gloss for a quick touch-up in no time

b) A make-up bag containing everything from lipstick to tweezers... all you need is in there!

c) Very few beauty products... they take up too much space and your bag's already fit to burst



3/10 - What's your first beauty priority in the morning?

a) 30 minute workout to ur favorite c.d.

b) Drinking a large glass of water

c) Taking a refreshing shower




4/10 - How long do you spend in the bathroom on average?

a) 10 minutes: the time it takes to jump in the shower and brush your teeth

b) 30 minutes: you never leave the house without blow-drying your hair

c) Over an hour: the only reason your alarm's set for 6am on weekdays…




5/10 - For Summer 2009, your must-have beauty product is:

a) A foundation that will give you a radiant glow

b) Bright red lipstick for eye-catching lips

c) Golden eye make-up to achieve smoky eyes




6/10 - Which of the following 3 make-up items can you most likely do without?

a) Lipstick

b) Eyeshadow

c) Powder




7/10 - How often do you pay a visit to the Hair Dr?

a) Every 2 weeks

b) Once or twice a month

c) I do my own hair




8/10 - Which of this year's hair trends appeals to you?

a) The Agyness bob: short and stylish

b) The Rihanna cut: edgy and fierce

c) The Beyonce Lace Front: somtimes elegant




9/10 - Where do you usually buy your beauty products?

a) Online Boutiques

b) Front counter in clothing store

c) Wal-Mart




10/10 - Did you tell the truth taking this quiz?

a) Of course

b) umm..

c) Kinda

3 comments:

supreme. said...

hot layout, bookie.

illdividualradio said...

1. B
2. a.
3. C
4. A
5. C
6. A.
7. A.
8. A.
9. C
10. A


how'd i do? =/

Anonymous said...

Trevors survey =)

1/10 - Summer's approaching which can mean only one thing. It's time to:
a) Go on a diet


2/10 - You leave the house in a rush. Your handbag will no doubt contain:

a) Mascara and lip gloss for a quick touch-up in no time




3/10 - What's your first beauty priority in the morning?

c) Taking a refreshing shower




4/10 - How long do you spend in the bathroom on average?

c) Over an hour: the only reason your alarm's set for 6am on weekdays…




5/10 - For Summer 2009, your must-have beauty product is:

a) A foundation that will give you a radiant glow




6/10 - Which of the following 3 make-up items can you most likely do without?

b) Eyeshadow





7/10 - How often do you pay a visit to the Hair DR?

c) I do my own hair




8/10 - Which of this year's hair trends appeals to you?

b) The Rihanna cut: edgy and fierce

9/10 - Where do you usually buy your beauty products?

c) Wal-Mart


10/10 - Did you tell the truth taking this quiz?

a) Of course

Know us

Our Team

Contact us

Name

Email *

Message *